Virtrans Transfer aeroport
» Termeni cumparare bilet

Termeni cumparare bilet

Pasagerii se vor prezenta la microbuz nu mai tarziu de 15 minute inainte de plecarea cursei.La imbarcare prezentati acest e-Ticket soferului/dispecerului 2.
Otopeni // Imbarcarea din Otopeni se face la terminalul Sosiri. La iesirea din zona de securitate veti cobora scarile rulante prin stanga spre supermarket EXPRESS. Parasiti incinta aeroportului pe usile glisante si traversati toata parcarea, inclusiv parcarea acoperita, pe trecerea de pietoni, pana in zona microbuzelor acolo unde se vor afla si masinile inscriptionate cu VIRTRANS.

. Va recomandam sa aveti telefoanele deschise la aterizare, astfel incat, soferii VIRTRANS sa va poata contacta.
Standard-Pentru orice nelamuriri sau intrebari, va rugam sa ne contactati la urmatoarele numere de telefon: +40 799 88 10 54 . Biletul de calatorie isi pierde valabilitatea in urmatoarele conditii: -daca valabilitatea acestuia a expirat; daca biletul nu este valabil la cursa din ziua si ora respectiva; daca clientul nu se prezinta la locul de imbarcare conform voucherului. Nu se asteapta dupa clientii intârziati mai mult de 15 minute(oricare ar fi motivul intârzierii). La plecarea spre aeroport se respecta ora de plecare de la locul de imbarcare! Calatorii care intarzie nu sunt asteptati si nu li se restituie contravaloarea tichetului achitat, decat in cazuri de urgenta (deces, spitalizare) pe baza de documente justificative. Contravaloarea rezervarii se restituie la solicitarea cu cel putin 48 de ore inainte de imbarcare. Atat PASAGERUL cat si CONSULTANTUL DE TRANSPORT AEROPORT au OBLIGATIA sa verifice data si ora imbarcarii cand primeste/emite biletul de calatorie. Orice reclamatie ulterioara in acest sens nu se ia in considerare. General--Tariful include un bagaj de cala si unul de mana, pentru bagaj suplimentar se va plati 50% din valoarea unui bilet; Biletul de calatorie este nominal, valabil numai pentru titular (nu este transmisibil);Calatoriile se pot efectua numai pe baza rezervarilor si a emiterii biletelor de calatorie. La achizitionarea biletului, pasagerul are obligatia sa isi calculeze timpul, astfel incat sosirea la Aeroport sa fie cu cel putin 2 ore inainte de decolarea avionului, asa cum cer si companiile aeriene. Virtrans isi asuma responsabilitatea pierderii avionului DOAR in cazul in care acest lucru se intampla din vina proprie. In cazul intarizerii pasagerilor la masina, biletele raman valabile DOAR la urmatoarea cursa cu locuri disponibile. Va multumim ca ati apelat la serviciile noastre si va dorim calatorie placuta!