Virtrans Transfer aeroport
» Cum cumpăr?

Cum cumpăr?

Cumpararea

Este cel mai simplu sa rezervi calatoria direct de pe site-ul nostru, la sectiunea REZERVA BILETE. Poti rezerva de asemenea calatoriile tale la orice agentie de turism partenera Virtrans, telefonic apeland dispeceratul intre orela 8:00-17:00 +40799881054  sau direct de la sofer. Te rugam sa tii cont de faptul ca pentru rezervarile efectuate telefonic sau la sofer pretul se achita integral. Daca vrei sa beneficiezi de reducerile noastre e necesar sa achiti biletele online sau la orice agentie partenera.

Anularea 

Voucherul  de calatorie poate fi anulat incepand cu ziua emiterii si pana cu cel mult 24 ore inainte de data si ora plecarii, percepandu-se o taxa de penalizare ,numai 80% va fii returnat din suma respectiva per bilet/per persoana .Restituirea sumei ramase facandu-se prin virament bancar in contul calatorului in termen de 30 zile pentru biletele achiziţionate online. Pentru biletele achizitionate de la sediul Virtrans, returnarea contravalorii se va face in baza unei cereri de returnare insotita de bonul fiscal si codul rezervarii, plata facandu-se in numerar. Pentru biletele achizitionate de la agenţiile partenere Virtrans, returnarea contravalorii se va face la sediul agentiei de unde s-a achizitionat voucherul. RETURNAREA BANILOR SE FACE DOAR PE BAZA BONULUI FISCAL, CAT SI A CODULUI REZERVARII.

Modalitati de Plata

Rezervare Online: Card de credit: MasterCard, Visa, Maestro

Agentii proprii /Agentii partenere: Card de credit sau numerar.

Telefon/Sofer: Plata se va efectua la sofer si vei primi bonul fiscal, ce va fi dovada platii si serveste drept bilet. Cand cumperi biletele telefonic sau direct de la sofer vei plati mereu pretul normal.

In cazul in care optati prin plata cu card, trebuie sa aveti in vedere ca trebuie sa aveti activat optiunea de plati prin internet la banca Dvs. emitenta. Platile efectuate prin card bancar sunt procesate de catre Netopia MobilPay, furnizorul nostru de servicii de procesare plati (payment gateway). Datele de card necesare in momentul platii nu sunt introduse pe pagina magazinului online, ci in paginile securizate ale procesatorului; Datele de card nu sunt expuse niciodata unei alte persoane, transmiterea lor realizandu-se criptat; Procesarea se efectueaza printr-un terminal de plata 3D Secure (3D Secure este un standard de securitate dezvoltat de Visa si MasterCard care, concret, ofera posibilitatea de a stabili o parola suplimentara care se va folosi doar la plata online).